Muutto

Tämä blogi on lähtenyt hitaasti liikkeelle. Ensimmäisestä kirjoituksesta on vierähtänyt kohta pari kuukautta. Yksi syy on se, että kauppojen tekemisen jälkeen jouduimme odottamaan kuukauden lunastusoikeuden vuoksi. Samaan aikaan kuitenkin myimme edellisen kotimme ja ainoa varma asia oli se, että tulemme muuttamaan. Minne? Se selviäisi vasta myöhemmin…

Lunastusaika meni kaikista helpoiten jatkamalla arkea ja yrittämällä olla ajattelematta jatkuvasti asiaa. Sen takia ei tullut kirjoitettuakaan tänne, vaikka aihe olisi kyllä ollut mielenkiintoinen. Ehkä siihen voi myöhemmin vielä palata. Lopulta lunastusaika kuitenkin päättyi, ja saimme vihdoinkin varmuuden siitä, että asunto on todella meidän.

Sen jälkeen aika on mennyt pakkaamiseen ja  ylimääräisistä tavaroista luopumiseen. Viimeiset viikot olemme asuneet laatikoiden ja tavaravuoren keskellä, nukkuneet lattialla huonolla patjalla, koska ensimmäinen asia mistä päätimme luopua, oli vanha sänky. Huomenna tai viimeistään ylihuomenna pääsemme vihdoinkin muuttamaan. Kaaos alkaa taas pikkuhiljaa muuttua järjestykseksi.

Kaiken tämän keskellä, ei ole juuri tullut ajateltua itse pääasiaa. Sitä, että me todella muutamme. Luovumme vanhasta kodistamme ja saamme tilalle jotain uutta, täysin tuntematonta. Sitä ei voi oikeastaan etukäteen tietää, minkälainen uusi koti tulee olemaan. Nyt ajatukset alkaa pikkuhiljaa siirtyä siihen, mitä haluamme ja toivomme, miten asunnosta tulee nimenomaan meidän kotimme?

Muutaman päivän päästä myös tämä blogi siirtyy enemmän konkretiaan, kun pääsemme ottamaan kuvia lähtötilanteesta ja ehkä myös kirjoittamaan hieman ideoista ja ajatuksista mitä siihen liittyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s